fontein verhuur evenement waterprojecties

Waterprojecties

In samenwerking met kunstenaars en lichttechnici maken we spectaculaire watershows door met een beamer de waternevel uit een grote fontein uit te lichten.
Het holografische effect van de animaties die op die manier in de lucht boven het water verschijnen, aangevuld met muziek en geluidseffecten,  is ronduit magisch!

Een danser beweegt op het wateroppervlakte, gekleurde patronen sproeien omhoog en lichtpuntjes die ontstaan in het luchtledige. Deze beelden ontstaan door met een beamer waternevel uit een grote fontein uit te lichten.

De projecties op waterschermen zijn als eenmalige show of als doorlopende installatie te programmeren. Gedurende de avond veranderen de beelden en vormen zich telkens weer andere hallucinante visuals boven het wateroppervlakte. Waterprojecties zijn onder andere te zien geweest op Wildeburg festival en HighLight art and technology festival in Delft.

Projecties op maat

De toegepaste beelden kunnen voor u speciaal gemaakt worden, denk aan projectie van uw bedrijfslogo of familiebeelden.

Voorbeelden van waterprojecties

Mauritshuis Museumnacht

Geïnspireerd door het schilderij 'Oude vrouw en jongen met kaars' van Peter Paul Rubens, maakten wij deze projectie op water voor het Mauritshuis tijdens de Museumnacht Den Haag. De prachtige soundtrack bij de visuals is van Joost van Dijk!

Geplaatst door Beeldjutters op Vrijdag 21 december 2018