Recente waterprojecten

Aquastyle heeft een lange en brede ervaring op het gebied van fonteinen en waterkwaliteit. Wij leveren, installeren en onderhouden diverse fonteinen. De inzet van fonteinen kan ook deel zijn van een programma om waterkwaliteit van grote vijvers te verbeteren. Daarnaast verhuurt Aquastyle fonteinen voor evenementen. Een voorbeeld daarvan zijn de waterschermen waarop spectaculaire beelden kunnen worden geprojecteerd. Hieronder presenteren we met trots een aantal van onze projecten.

verhuur

Waterscherm gemeente Turnhout

Verhuur en installatie van een waterscherm in de vijver bij het Speelkaartenmuseum te Turnhout. Op het waterscherm worden ’s avonds filmbeelden geprojecteerd. In samenwerking met cultuurhuis De Warande.

verkoop

Verkoop Aquajet 4 drijvende fontein

Verkoop en installatie van een Aquajet 4 drijvende fontein in een vijver bij een woning. De fontein is via een app te verstellen tot een spuithoogte van 4 meter. Aangelicht

verkoop

Drijvende fontein Beatrixpark Amsterdam

Verkoop en installatie van een “Crystal Geyser” in het Beatrixpark te Amsterdam. Deze energiezuinige drijvende fontein bevordert ook de waterkwaliteit door toevoegen van zuurstof aan het water.

3 drijvende fonteinen in het Amstelpark, Amsterdam
verkoop

Amstelpark Amsterdam

Speciaal voor het Amstelpark in Amsterdam stelde Aquastyle deze combinatie van drie drijvende Geyserfonteinen en een Lakewood fontein samen. Een prachtig gezicht en ook goed voor de waterkwaliteit. De fonteinen

verhuur

Huurfontein Dendermonde

Gedurende een maand zorgt een zestal huurfonteinen voor extra sfeer in Dendermonde. Aangelicht in de kleuren van de stad, rood en wit. Om overlast voor omwonenden te voorkomen worden de

verkoop

Gemeente Rotterdam

In opdracht van de gemeente Rotterdam installeerde Aquastyle deze permanente fontein bij Schmidt Zeevis. De fontein is vorstbestendig en heeft een spuithoogte van 10 meter.

waterprojectie evenement
verhuur

Mauritshuis museumnacht

Geïnspireerd door het schilderij ‘Oude vrouw en jongen met kaars’ van Peter Paul Rubens, maakten Beeldjutters deze projectie op water voor het Mauritshuis tijdens de Museumnacht Den Haag.

verkoop

Dry deck fontein

Bij blindeninstituut Bartiméus in Zeist installeerde Aquastyle deze zogenaamde ‘Dry deck’ fontein. Een sfeervolle en ook veilige toevoeging.

verkoop

Meerstralen fontein Westgaarde

Meerstralen sierfontein op begraafplaats Westgaarde te Amsterdam. Aquastyle verzorgt ook het jaarlijks onderhoud van deze fontein.

verhuur

Fonteinverhuur Liquicity

Fonteinverhuur voor het evenement Liquicity. De fontein dient hier als scherm waarop allerlei beelden worden geprojecteerd, een spectaculair gezicht! In samenwerking met Beeldjutters.

verkoop

Spugende beelden in Woensel

Het spugen wordt geactiveerd zodra er iemand langs loopt. De kleine hoeveelheid water geeft een verrassingseffect. Een echte aandachttrekker in Woensel (Eindhoven). In samenwerking met de kunstenaar Renee Reijnders.

verhuur

Vreeswijk bij kaarslicht

Aquastyle verzorgt de fontein voor deze bijzondere avond met alleen kaarslicht in de stad. Een jaarlijks terugkerend evenement.

verhuur

Waterscherm Paleis Soestdijk

Een spetterend decor voor openluchtopera Orfeo ed Euridice. Waterscherm van circa 80 meter breed en 9 meter hoog in de vijver van Paleis Soestdijk.